Filters
Zoeken in
Type
Doelgroep
Auteur
Onderwerpen
Taal
Jaar van uitgave
Waar
'subject:[Voedingsmiddelenindustrie]' in OBA Collectie
37 resultaten
De mens is een plofkip : hoe de voedingsindustrie ons ziek maakt
Teun van de Keuken
BoekSuiker, het zoete vergif : alles wat je moet weten over suiker
Huib Stam
BoekHoe wordt dat gemaakt?
Françoise de Guibert, Nathalie Desforges, Marjan Lindt
BoekSlik je dat? : wat je niet mag weten over je eten
Joanna Blythman, Jacques Meerman, Ton Uittenbogaart
BoekBekijk hier onze e-books en luisterboeken
Want met een boek uit de online bibliotheek begin je meteen met lezen of luisteren. Gewoon op je mobiele telefoon bijvoorbeeld. Net zo makkelijk.
De voedselfuik : waarom eten we zo ongezond... en kunnen we daar niet mee stoppen?
Chris van Tulleken, Auke van den Berg
BoekVerbeterd recept : waarom je te veel ultrabewerkt voedsel eet en hoe dat anders kan
Eva Kestemont
BoekHet Chili-dieet
Wouter Cornet
BoekChocolade maken
Clint Twist, Jeske Nelissen
BoekProteïne : waarom we zo in de ban zijn van eiwitten en wat die wel en niet doen voor je lijf en gezondheid
Jop de Vrieze, Ton Markus
BoekUitgebeend : hoe veilig is ons voedsel nog?
Marcel van Silfhout, Bram Vermeer
Boekpopulaire zoektermen
PlucheVoor ieder wat waarsJudith FantoVoorleestipsJonathan HaidtMax HavelaarThe Hunger GamesSaïdjah en AdindaBlijf op de hoogte van het laatste nieuws
Nooit meer iets missen? Meld je aan voor een nieuwsbrief van de OBA en ontvang ons laatste nieuws, boekentips, activiteiten en nog veel meer in je mailbox.