Feast : why humans share food
Martin Jones
Met behulp van de nieuwste archeologische technieken worden onze eetgewoonten en het gebruik van de maaltijd onder de loep genomen en de invloed hiervan op onze maatschappij en de ecologie van de aarde.
aanwezig in 1 locaties
specificaties
- Boek
- Engels
- Oxford University Press
- XIII, 364 p: ill ; 24 cm
- Volwassenen
praktische informatie
ISBN Nummer
9780199209019, =9780199533527
PPN Nummer
301414106
Boekcode
628.6-jone
Taal publicatie
eng [Engels]
Hoofdtitel
Feast
Algemene materiaalaanduiding
2 [Boek]
Titel - Ondertitel
why humans share food
Eerste verantwoordelijke
Martin Jones
Plaats van uitgave
Oxford [etc.]
Uitgever
Jaar van uitgave
2007
Pagina's
XIII, 364 p
Collatie - Illustraties
ill
Centimeters
24 cm
Annotatie
Met lit. opg., index
Auteur Achternaam
Jones
Auteur Voornaam
Martin
Trefwoord - Hoofd geleding
Maaltijden, Cultuurgeschiedenis, Voedingsgewoonten, Archeologische vondsten, Geschiedenis
SISO - Code
Prod country
uk
Samenvatting - Tekst
Met behulp van de nieuwste archeologische technieken worden onze eetgewoonten en het gebruik van de maaltijd onder de loep genomen en de invloed hiervan op onze maatschappij en de ecologie van de aarde.
Nummer CDR (Centrale Diskotheek Rotterdam)
2008215509
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Nooit meer iets missen? Meld je aan voor een nieuwsbrief van de OBA en ontvang ons laatste nieuws, boekentips, activiteiten en nog veel meer in je mailbox.
Schrijf je in