Encyclopedia of foods : a guide to healthy nutrition
aanwezig in 1 locaties
specificaties
- Boek
- Engels
- Academic Press
- XI, 516 p: ill., tab ; 29 cm
- Volwassenen
onderwerpen
praktische informatie
ISBN Nummer
0122198034
PPN Nummer
237283697
Boekcode
628.1-ency
Taal publicatie
eng [Engels]
Hoofdtitel
Encyclopedia of foods
Algemene materiaalaanduiding
2 [Boek]
Titel - Ondertitel
a guide to healthy nutrition
Eerste verantwoordelijke
prepared by medical and nutrition experts from Mayo Clinic, University of California Los Angeles, and Dole Food Company ; [eds.-in-chief Robert A. Rizza ... et al.]
Plaats van uitgave
San Diego, Cal.
Uitgever
Jaar van uitgave
cop. 2002
Pagina's
XI, 516 p
Collatie - Illustraties
ill., tab
Centimeters
29 cm
Annotatie
Met lit. opg. en index
Trefwoord - Hoofd geleding
Voedingsmiddelen, Encyclopedieën
SISO - Code
Auteur - secundaire - Achternaam
Rizza
Auteur - secundaire - Voornaam
Robert A.
Prod country
us
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Nooit meer iets missen? Meld je aan voor een nieuwsbrief van de OBA en ontvang ons laatste nieuws, boekentips, activiteiten en nog veel meer in je mailbox.
Schrijf je in