Proteïne : waarom we zo in de ban zijn van eiwitten en wat die wel en niet doen voor je lijf en gezondheid

Jop de Vrieze, Ton Markus

Journalistieke analyse van de opkomst van proteïne als populaire voedingscomponent, met kritische vragen omtrent de geldigheid van gezondheidsclaims en aandacht voor de rol van de voedingsindustrie. Met zwart-witillustraties.

momenteel niet beschikbaar

specificaties

praktische informatie

locatieuitgaveplaatswaar te vindenbeschikbaarheid
OBA CC AmstelUitgeverij Atlas Contact, [2025]628.4-VRIEVolwassenen
Niet beschikbaar
OBA StaatsliedenbuurtUitgeverij Atlas Contact, [2025]628.4-VRIEVolwassenen
Niet beschikbaar

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Nooit meer iets missen? Meld je aan voor een nieuwsbrief van de OBA en ontvang ons laatste nieuws, boekentips, activiteiten en nog veel meer in je mailbox.

Schrijf je in
Open in a new window