Proteïne : waarom we zo in de ban zijn van eiwitten en wat die wel en niet doen voor je lijf en gezondheid
Jop de Vrieze, Ton Markus
Journalistieke analyse van de opkomst van proteïne als populaire voedingscomponent, met kritische vragen omtrent de geldigheid van gezondheidsclaims en aandacht voor de rol van de voedingsindustrie. Met zwart-witillustraties.
momenteel niet beschikbaar
specificaties
- Boek
- Nederlands
- Uitgeverij Atlas Contact
- 286 pagina's: illustraties ; 21 cm
- Volwassenen
praktische informatie
ISBN Nummer
=9789045052045
PPN Nummer
444709681
Boekcode
628.4-vrie
Taal publicatie
dut [Nederlands]
Hoofdtitel
Proteïne
Algemene materiaalaanduiding
2 [Boek]
Titel - Ondertitel
waarom we zo in de ban zijn van eiwitten en wat die wel en niet doen voor je lijf en gezondheid
Eerste verantwoordelijke
Jop de Vrieze
Titel - Volgende verantwoordelijken
illustraties binnenwerk Ton Markus
Plaats van uitgave
Amsterdam
Uitgever
Jaar van uitgave
[2025]
Pagina's
286 pagina's
Collatie - Illustraties
illustraties
Centimeters
21 cm
Annotatie
Met literatuuropgave
Auteur Functie
aut
Auteur Achternaam
Vrieze
Auteur Voornaam
Jop de
Trefwoord - Hoofd geleding
Eiwitten, Voedingsleer, Voedingsmiddelenindustrie, Gezondheidsclaims
SISO - Code
Auteur - secundaire - Functie
ill
Auteur - secundaire - Achternaam
Markus
Auteur - secundaire - Voornaam
Ton
Bestelnummer NBD Nummer
2025100377
Prod country
ne
Samenvatting - Tekst
Journalistieke analyse van de opkomst van proteïne als populaire voedingscomponent, met kritische vragen omtrent de geldigheid van gezondheidsclaims en aandacht voor de rol van de voedingsindustrie. Met zwart-witillustraties.
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Nooit meer iets missen? Meld je aan voor een nieuwsbrief van de OBA en ontvang ons laatste nieuws, boekentips, activiteiten en nog veel meer in je mailbox.
Schrijf je in