Food and the city : histories of culture and cultivation
Dorothée Imbert
Onderzoekt de fysieke, sociale en politieke relaties tussen voedselproductie en het ontstaan van steden.
aanwezig in 1 locaties
specificaties
- Boek
- Engels
- Dumbarton Oaks Research Library and Collection
- XI, 374 pagina's: illustraties ; 28 cm
- Dumbarton Oaks colloquium on the history of landscape architecture
praktische informatie
ISBN Nummer
=9780884024040
PPN Nummer
396279716
Boekcode
719.6-food
Taal publicatie
eng [Engels]
Hoofdtitel
Food and the city
Algemene materiaalaanduiding
2 [Boek]
Titel - Ondertitel
histories of culture and cultivation
Eerste verantwoordelijke
$3000, editor
Plaats van uitgave
Washington, DC
Jaar van uitgave
[2015]
Pagina's
XI, 374 pagina's
Collatie - Illustraties
illustraties
Centimeters
28 cm
Annotatie
Met index
Volume
XXXVI
Trefwoord - Hoofd geleding
Voedselproductie, Stedelijke samenleving, Opstellen
SISO - Code
Auteur - secundaire - Functie
edt
Auteur - secundaire - Achternaam
Imbert
Auteur - secundaire - Voornaam
Dorothée
Bestelnummer NBD Nummer
2015354701
Prod country
us
Samenvatting - Tekst
Onderzoekt de fysieke, sociale en politieke relaties tussen voedselproductie en het ontstaan van steden.
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Nooit meer iets missen? Meld je aan voor een nieuwsbrief van de OBA en ontvang ons laatste nieuws, boekentips, activiteiten en nog veel meer in je mailbox.
Schrijf je in