OBA avondmakers

Woensdag 25 september 2024, van 19:00 tot 23:00 | OBA Mercatorplein

Kosten: toegang gratis | vrije inloop

Na het succes van ‘OBA by evening’ starten we vanaf september met een maandelijkse editie onder de naam ‘OBA avondmakers’.

Kom je ook naar ‘OBA avondmakers’ in OBA Mercatorplein? Werk aan je eigen maakproject in gezelschap van andere creatievelingen.  

Tijdens de aankomende 2 edities van ‘OBA avondmakers' bieden we, zoals jullie van ons gewend zijn weer iets extra’s aan. In samenwerking met Wear for Live, zul je een Fashion Recycle and Repair station in de bieb tegenkomen, compleet met professionele naaimachines, borduurmachine en een lockmachine. Neem dus je oude kleding mee, voor jezelf of voor een ander.

Wat kan je verwachten? 
• Een fijne plek om verder te gaan met jouw eigen creatieve project of om een nieuw project te starten. 
• De ruimte om te experimenteren met materialen, tools en/of technieken. Van kleien en haken tot fotografie en digitale fabricage. Alle vormen, materialen en technieken zijn welkom. 
• De mogelijkheid ideeën en kennis uit te wisselen met andere creatievelingen. 

Dit is hét perfecte moment om ‘dat ene’ project waar je al een tijdje aan denkt, eindelijk op te pakken of om jezelf uit te dagen en met iets nieuws te beginnen.  
Geniet van de sfeer en ga zelfstandig aan de slag of wissel ideeën uit en maak gebruik van elkaars expertise. Je bent welkom om alleen te komen of iemand mee te nemen. 
 
Materialen 
Neem je eigen materialen en/of tools mee om aan de slag te gaan. Ben je benieuwd naar wat wij allemaal al in huis hebben? Informeer naar de mogelijkheden.  

Wear for live 
Wear For Life is een campagne die erop gericht is om duurzamere mode bekend en  toegankelijk te maken voor iedereen. De campagne Wear For Life roept alle modeliefhebbers in Amsterdam en daarbuiten op om een belofte te doen: koop minder, kies goed en draag je kleding langer . Het doel? De berg kledingafval verkleinen en een cultuur van hergebruik en reparatie aanmoedigen. 

Meer info?
Mail ons n.kee@oba.nl

OBA Mercatorplein | Mercatorplein 103 | 1057 CA Amsterdam
T: 020-5230900 | E: mercatorplein@oba.nl