Maakplaats | Kunst en techniek | Fermenteren kun je leren!
![](/dam/agenda/maakzomer1.jpg.rendition.384.614.jpeg)
Weet jij wat fermenteren is? In de Maakplaats van OBA Javaplein gaan we drie ochtenden aan de slag met fermentatie.
Wat gaan we doen?
Op dinsdag, woensdag en donderdag duiken we de wereld in van fermentatie. We ontdekken hoe goede bacteriën ons eten beter houdbaar én lekkerder maken. Je gaat zelf groente inmaken en boter maken. In de pauze proeven we echte kombucha.
Let op: neem zelf een goed schoongemaakte glazen pot mee om de groente mee in te maken, ongeveer zo groot als een grote pindakaaspot.
Leeftijd: 8 - 12 jaar
Waar: OBA Javaplein
Wanneer: 23, 24 en 25 juli
Tijd: 11.00 - 13.00 uur
Maximum aantal deelnemers: 8
Aanmelden voor: 22 juli
Aanmelden via: maakplaats@oba.nl
LET OP: je meldt je aan voor drie ochtenden.
OBA Javaplein| Javaplein 2 | 1094 HW Amsterdam
T: 020-5230900 | E: maakplaats@oba.nl