UPCYCLE X PLAY X PIZZA!

Woensdag 23 oktober 2024, van 16:00 tot 18:00 | OBA Next | Pina Bauschpein 8, 1095 PN Amsterdam

Kosten: toegang gratis | aanmelden vereist

Doe mee aan UPCYCLE X PLAY X PIZZA: Maak met ons de Bibliotheek van de Toekomst in de Sluisbuurt! (en leer ondertussen hoe je je eigen plek kunt inrichten door creative upcycling).

Bruis jij van creatieve ideeën? Ben je nieuwsgierig? Wil je jouw hoofd, hart en handen slimmer maken? Meehelpen aan de inrichting en het ontwerp van de Bibliotheek van de Toekomst in de Sluisbuurt? Ideeën en ervaring opdoen om je huis of (werk)plek te upcyclen?
Grijp dan nu je kans en doe gratis mee aan UPCYCLE X PLAY X PIZZA! In het Inholland Amsterdam gebouw bouwt OBA aan een nieuwe plek, midden op Zeeburgereiland. Hier komen leren, creëren en verbinden samen. Ontwerp, leer nieuwe technieken en bouw mee aan het kloppend hart van de Sluisbuurt.
Dit is jouw kans om impact te maken. Of je nu van design, techniek of innovatie houdt, jouw inbreng maakt het verschil! Met elke sessie kun je meedoen mét gratis pizza!
 
Mis deze unieke kans niet om mee te denken en mee te bouwen! Meldt je hieronder gratis aan. 
 
Voor meer informatie neem je contact op met t.denbroeder@oba.nl of 06-37314947.
 
UPCYCLE X PLAY X PIZZA is een initiatief van OBA Next, het innovatie programma van Openbare Bibliotheek Amsterdam in samenwerking met Sluislab, The Outsiders, Wouda’s Workshop

Oba Next, Pina Bauschpein 8, 1095 PN Amsterdam.

aanmelden